Terrassmarkiser

Du kan få din terrassmarkis exakt som du vill ha den. Det spelar ingen roll om du har en stor uteplats, en terrass eller en mindre altan – vi har markisen som passar ditt hem. Frågan är inte om det finns en markis för dig, utan hur du vill matcha den med resten av huset. Terrassmarkisen bygger på en vikarmskonstruktion, därför kallas den även ibland vikarmsmarkis. Vill du veta mer - Kontakta oss.Markisen ger dig välbehövlig skugga och svalka under heta dagar och tar tillvara på värmen på kvällarna. Vindvakten sätter du smidigt fast på din markis, den reagerar på skakningar från blåst och ser till att markisen automatiskt körs in. En perfekt hjälp som säkerställer att din markis inte blåser sönder om du glömmer den ute när vädret ställer om. En idealisk duo helt enkelt! Gör dig redo för varma, omväxlande dagar redan nu.

 

3 års garanti

Vi vet att en markis behöver stå emot mer än bara solsken. Styra markiser som vi säljer är för vårat klimat. Därför behöver du aldrig oroa dig över att tyget ska blekas eller gå sönder efter bara en kort tid. På våraprodukter får du tre års garanti och kan köpa reservdelar hos oss.

Vi monterar

För att få bästa funktion och livslängd på markisen är det väldigt viktigt att den är rätt monterad.
Även garantin på markise kan påverkas om den är fel monterad. Därför monterar vi helst markiserna själva.

Vi mäter och ger tips & råd kostnadsfritt

Skräddarsytt är ett slitet uttryck men hos oss är det befogat. Vi anpassar alla markiser efter dina önskemål. Du väljer form, färg och tillval. Allt från automatisk motordrift till väderskyddande kassetter. Vi kan alltid anpassa efter dina personliga önskemål.

För att se hela vårt utbud gå in på STYRA

Kontakta oss för en offert