MARKISER

 

Sol i all ära men även den svenska sommaren kan ibland bli för varm. En markis ger dig skugga där du behöver och låter solen skina in där du vill. Den hjälper dessutom till att skapa en ombonad känsla – även på utsidan.

Vi hjälper dig att välja rätt bland terrassmarkiser, fönstermarkiser, korgmarkiser och balkongmarkiser, helt och hållet baserat på dina behov. Sedan är det upp till dig att bestämma vilken av alla våra olika kulörer som passar ditt boende bäst. För oavsett om du bor i en villa från sekelskiftet full av vinklar och vrår, ett radhus eller en lägenhet i stan så kan vi nästan garantera att vi har en markis som passar. Vi erbjuder dessutom professionell montering.

Vi vet att en markis behöver stå emot mer än bara solsken. Styra markiser som vi säljer är för vårat klimat. Därför behöver du aldrig oroa dig över att tyget ska blekas eller gå sönder efter bara en kort tid. På våra produkter får du tre års garanti och kan köpa reservdelar hos oss.

För att se hela vårt utbud gå in på STYRA

Kontakta oss för en offert

 

Vill du se vilket markistyg i vårt sortiment  som passar på just din bostad, klicka på länken nedan för att börja utforska.

Markisguiden  eller ladda ner markisguiden i