Duette® gardiner

Luxaflex Duette finns i hundratals olika vävar som gör det möjligt att kombinera struktrurer, färger och plissébredder så att du får precis den gardin som gör ditt hem till något speciellt. Luxaflex Duette har i sin konstruktion dolda snören som ger gardinen ett stilrent uttryck i fönstret. Den finns i tre olika plissébredder: 25, 32 och 64 mm och du har möjlighet att välja mellan transparenta, halvtransparenta och mörkläggande vävar.

Ett behagligt inomhusklimat

Luxaflex Duette är möjligheternas gardin som med sin unika konstruktion, likt mönstret på en honungskaka, ger dig en flexibel, vackert hållbar och samtidigt energieffektiv avskärmning. Faktiskt en av marknadens mest energieffektiva gardiner. Den inbyggda isoleringseffekten i Luxaflex Duette hjälper till att hålla värmen ute om sommaren och inomhus på vintern. Gardinens effektivitet betyder inte på något sätt att du måste kompromissa med utseendet. Tvärtom.

Hållbar plisséring

Alla vävar i Luxaflex Duette är av Fixé-kvalité; en speciell konstruktion som förhindrar väven från att sträcka ut sig, vilket ger en hållbar plisséring. Nästan alla vävar har också en vit baksida som gör att solljuset reflekteras innan det når rummet och på så sätt ger ett behagligare ljus. Dessutom ger det ett enhetligt utseende från utsidan, oavsett vilken färg du har i rummet.

Duette i alla fönster

Luxaflex Duette är en perfekt lösning för så gott som alla storlekar och former av fönster. Takfönster och trekantsfönster är med andra ord inga problem.

En måttbeställd gardin

Hitta Luxaflex Duette hos oss. Vi har stor facklig kompetens som står för råd och vägledning, i butik eller i ditt hem. Samtidigt får du möjlighet att utforska våra olika måttbeställda kollektioner, som rymmer gardiner i all världens färger, mönster och strukturer. Det är också där du gör din beställning.

Unika egenskaper

• energieffektiv gardin
• perfekt till stora fönster
• passar alla fönsterformer

Kontakta oss för en offert