Restaurangmarkiser

Restaurangmarkiserna är extra vädertåliga solskydd som är anpassade för att tåla vårt nordiska klimat oavsett väder och årstid. Deras storlek och alltigenom robusta kvalitet är avsedda att monteras på större uteplatser, såsom uteserveringar till restauranger, pubar och hotell. Den här typen av markiser skyddar inte bara mot sol, vind och regn. Med kompletterande kvartsvärmare och glasväggar har gästerna en behaglig utemiljö även om det är kyligt, och uteserveringen kan öppna tidigare och stänga senare på säsongen.

3 års garanti

Vi vet att en markis behöver stå emot mer än bara solsken. Styra markiser som vi säljer är för vårat klimat. Därför behöver du aldrig oroa dig över att tyget ska blekas eller gå sönder efter bara en kort tid. På våra produkter får du tre års garanti och kan köpa reservdelar hos oss.

Vi monterar

För att få bästa funktion och livslängd på markisen är det väldigt viktigt att den är rätt monterad.
Även garantin på markisen kan påverkas om den är fel monterad. Därför monterar vi helst markiserna själva.

Vi mäter och ger tips & råd kostnadsfritt

Skräddarsytt är ett slitet uttryck men hos oss är det befogat. Vi anpassar alla markiser efter dina önskemål. Du väljer form, färg och tillval. Allt från automatisk motordrift till väderskyddande kassetter. Vi kan alltid anpassa efter dina personliga önskemål.

För att se hela vårt utbud gå in på STYRA

Kontakta oss för en offert