Plisségardiner

Plissegardinen är möjligheternas gardin som med sina strama linjer och mjuka vävar ger fönstret karaktär på ett vackert sätt. Den stora kollektionen gör det till ett nöje att gå på jakt efter precis den väv och färg som passar ditt hem.

En plissegardin klär alla fönster

Oavsett vilken form ditt fönster har, och oavset vart det är placerat, så finns det en lösning. Det betyder att du kan placera plissegardinen i både snedfönster, takfönster och trekantsfönster. Och inte nog med det. Du kan dessutom med exakt precision bestämma vart gardinen ska skärma av. En plissegardin med top down/bottom up kan du nämligen dra ner på traditionellt vis, eller också dra ner från toppen om du önskar att skärma av nyfikna blickar utan att att stänga ute allt ljus. En fantasktisk flexibilitet i husets alla rum, med andra ord.

En måttbeställd gardin

Hitta plissegardiner hos oss. Vi har stor facklig kompetens som står för råd och vägledning, i butiken eller i ditt hem. Samtidigt får du möjlighet att utforska våra olika måttbeställda kollektioner, som rymmer gardiner i all världens färger, mönster och strukturer. Det är också där du gör din beställning.

Unika egenskaper

• passar alla fönsterformer
• unika lösningar
• spännande färger och mönster

Kontakta oss för en offert